Začetna » Novosti » O DAN-studiu Lenart Center

O DAN-studiu Lenart Center

Marsikdo med vami pozna ali pa je že slišal za Lenart v Slovenskih goricah. Je namreč kraj obdan z vinogradi, v samem središču pa se nahaja DANKÜCHEN studio, v katerem vas bodo navdušile moderne sodobne kuhinje visoke kakovosti. 

Ob obisku v studiu boste deležni osebnega pristopa prijaznih in nasmejanih strokovnjakov, ki imajo s področja prodaje kuhinj dolgoletne izkušnje in ogromno znanja. Svoje obširno znanje in izkušnje odlično uporabljajo pri načrtovanju kuhinj, saj je vsaka njihova kreacija funkcionalna in vrhunskega videza. Vsako kuhinjo popolnoma prilagodijo prostoru in vašim željam ter potrebam. Hrepenite po moderni kuhinji, ki bo dovolj visoka, da boste kuhinjske procese opravljali brez bolečin? Ni problema!

Svojo sanjsko kuhinjo boste načrtovali med vrhunskimi modeli, ki se ponašajo s kakovostnimi materiali – vse od sistema za tiho zapiranje do večkrat lakiranih ličnic in trpežnih korpusov. Svojo izbiro boste lahko nadgradili s čudovitimi barvnimi kombinacijami in tehnološko dovršenimi aparati, ki bodo marsikoga navdušili še pred nakupom.

Si želite kuhinje, ki bo prilagojena vam, vašim željam in potrebam ter vam bo služila še naslednja desetletja? Prijavite se na brezplačen posvet in se sami prepričajte o strokovnosti naših svetovalcev.

Za iskanje navdiha in ostale novosti nam sledite na Facebooku ali Instagramu.